www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

En doven dag, dog med egen klippe.

Kroatien 2018Posted by Mads Stavnsbo Tue, July 17, 2018 21:23:49
Krk, d. 17/7 - 2018.

Regnen kom i nat og rensede godt ud i den tunge luft. Vi tog afsted for at få os en plads på nogle klippeafsatser med tilhørende badevand. Ligesom tyskerne og russerne, dyrker polakkerne også tricket med at placere håndklæder om morgen for at holde pladser. Vi kom i god tid og fik os en plads. Men den bedste plads var allerede optaget - af et polsk håndklæde, hvis ejere først kom da vi gik.
Vi tog videre hen og trænede lidt og derefter til vandaerobic. Det er et spøjst syn med så mange kvinder, der står i alle former, og i alle mulige mulige farvede badebeklædninger og så synkront - eller ihvertfald næsten synkront.
Efter dette skulle vi have en siesta fordi solen er ret skarp hernede. Vi fandt et godt sted med burgere og skygge. Der var vi i et par timer og derefter lidt eftermiddagsbadning ved den lokale strand. Så var vi også brugte og tog et par timer på sofaen til internet og Tour.
Nu er vi lige kommet hjem efter aftentur i byen, hvor der virkelig er mange mennesker. Måske er uge 29 ugen hvor mange farter hertil..
Nu har vi 2 hele dage tilbage før vi kører hjemad på fredag. Vi har et enkelt stop i Tyskland på vejen hjem.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.