www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Køretur på øen.

Kroatien 2018Posted by Mads Stavnsbo Sun, July 15, 2018 21:18:06
Krk, d. 15/7 - 2018.

Vi lettede efter morgenmaden og kørte sydpå ud til en lille fin strand på øen. Vi så delfiner, herligt! Det var en fin strand omend turen derhen var lidt snørklet. Vejene har mellem 8 og 12 procents stigning og dermed fald, så bremserne er blevet godt brugt. På vejen hjem fik jeg skyld for at være på vej udover en skrænt, men jeg havde styr på det! Efterfølgende tog vi til Vbrnik som var en lille by med gode udsigtssteder. Så skulle vi til mudderbadsstranden ved Soline. Det var sjovt. Vi samledes om et mudderhul og smurte os ind. Derefter tørrede solen os og så skulle vi i havet for at gøre os rene igen.
Da vi kom hjem havde jeg misset at finalekampen allerede startede klokken 17.. Jeg troede at jeg havde læst at det var klokken 20, men vi nåede det - sikken en oplevelse her i Kroatien. De er virkelig ikke dårlige tabere. Der var, og er, stadig fest i byen. Det var sjovt, og ærgerligt at de ikke vandt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.