www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Brooklyn Bridge og meget mere..

New York 2018Posted by Mads Stavnsbo Fri, March 30, 2018 03:12:19
Endnu en dag er gået og vi er glade og trætte. Vi er i dag gået over Brooklyn Bridge og landede i.... Brooklyn! Vi ville se det "nye" spirende kvarter Dumbo eller Dumb som det vist hedder i det lokale. Efter dette gik turen til Williamsburg, hvor vi ville gå retur af Williamburg Bridge. Undervejs, det er bl.a. det fede ved New York, gik vi igennem flere forskellige kvarterer. Blandt andet et ortodoks jødisk kvarter med drenge og mænd i sort og med slangekrøller. Vi passerede også en frisør som havde denne frisure som speciale.
Vi valgte at tage toget tilbage fra Brooklyn til Manhattan fordi vi var ved at være brugte i benene. Dagmar og Asta havde haft en lidt ærgerlig nat med opkast efter indtag af nogle Nuggets. Vi andre havde spist noget andet, så vi brugte udelukkelsesmetoden. Men de er heldigvis ved godt mod igen. I morgen er sidste hele dag og der satser vi på et par museer.
Vi rejser hjem igen lørdag kl 17 lokal tid. Klokken 23.00 dansk tid. Her er virkelig rart at være og folk er rigtig søde og hjælpsomme. Vi har alle fået et meget positivt indtryk af amerikanerne som er meget interesserede, flinke og hjælpsomme.
Vi var forresten også lige forbi Wall Street.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.