www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Solen skinner og himlen er blå.

New York 2018Posted by Mads Stavnsbo Tue, March 27, 2018 01:29:28
Så blev det mandag og vi stod op til sol. Eller det vil sige at solen stod op til os. Vi kan ikke rigtig sove længe, så kl. 6.00 var vi igang. Kl. 08.08 tog jeg et billede af Almas jordbærmilkshake inde på City Diner, et forrygende spisested med et godt udvalg af amerikanske klassikere. Da bunden var lagt (og pølsen) drog vi videre. Planen var Times Square og Central Park. Vi gik ad den fine Highline som er en tidligere toglinie der er lavet om til en lang gangbro. Vejret har været virkelig godt i dag og vi har fået røde kinder. Vi er stadig glade for vores vinterjakker, men nu der er varme fra himlen.
Times Square var en god oplevelse og ligeledes var Central Park, som vi nu har gennemført. Vi var i M&M´s butik og Disneybutik ved Times Square - alt er bare større herovre.
Til aften har vi spist en masse pizza her i Jersey og sover helt sikkert godt i nat. I dag siger min triptæller 21 kilometer.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.