www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Så er vi landet i New Jersey.

New York 2018Posted by Mads Stavnsbo Sun, March 25, 2018 13:06:54
Så er vi godt fremme og har sovet vores første nat i Kasper og Saras fine hus. Det er et byhus i 3 plan og er megahyggeligt. Det er lidt skævt hist og pist, men virkelig fint med fritlagte bjælker og rå mursten. Herligt.
Vi nåede igen at blive trætte af ny-rige russere (det er næsten et tema på vores ture). Så dem gider vi ikke at bruge mere tid på.
Vores fly var 2 timer forsinket, men vi kom i luften og landende i JFK. Da vi kom til JFK sad der én pas-betjent til en Airbus 330 (Læs:stort fly=mange mennesker - mange mennsker + én pas-betjent = lang kø og spild af tid). Pigerne var meget pressede på det tidspunkt, men der havde vi også været af sted fra kl. 06.00 og stod og ventede kl 02.00 dansk tid.
Vi blev hentet af en stor sort SUV som skar igennem trafikken som en varm kniv i smør og nu er vi her. Apropos smør, så smutter vi ud og napper noget morgenmad. Klokken er i skrivende stund 07.04 og Asta har været vågen siden kl. 05.. Der er noget jetlag vi lige skal have styr på.
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Sun, March 25, 2018 18:26:45

Dejligt at høre, at I er kommet godt frem og er i fuld gang med at opdage NY. Vi glæder os til at høre mere. Hils. Knus

Posted by Gitte S Sun, March 25, 2018 16:20:05

Håber i fik noget fantastisk morgen mad🤗