www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Sidste hele dag i Kroatien

Kroatien 2017Posted by Mads Stavnsbo Mon, July 17, 2017 16:31:08

Postira, Kroatien 17-07-2017

Så blev det den sidste hele dag i Kroatien. I morgen drager vi tilbage til Danmark. Vi skal med en færge fra Brac klokken 14 og er fremme i Split klokken 15.00. Derfra skal vi ud til lufthavnen som er 24 kilometer fra Split. Vi flyver klokken 19.50 og lander i Hamborg 21.55. Så skal vi finde Volli og så er det speederen i bund med retning mod Fridtjof Nansens vej 13. Vi når desværre ikke grænsehandlen, da de lukker før vi når frem. Men det klarer vi nok.

I dag har vi suget alt det sol som øen kunne tilbyde. Der har været meget tørt her i Kroatien og i dag kunne vi se en kæmpe røgsky inde på fastlandet. Rygterne gik på at det var et bål og tre huse der var gået op i røg. Men alt i alt kan Kroatien kun anbefales. Søde mennesker, gode priser og fantastisk natur og gamle gader og huse. Strandene er helt fantastiske – især i badesko.

Lige en lille opdatering på det 'lille' bål. Der har igennem hele dagen været en voldsom skovbrand - nærmere bestemt 7 punkter som strækker sig fra Split til Omis. Der har været 60 brandbiler igang og flere flyvere med vand. Men vi har det godt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.