www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Hikkaduwa, Sri Lanka – søndag d. 27/12 2015 – Dag 26 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Sun, December 27, 2015 13:34:13

Efter en rolig nats søvn til alle, stod vi op og gik til morgenbordet. De andre steder vi har boet var morgenmaden inkluderet, men her er et menukort og en tjener som mildest talt ikke fattede en hujede fis. Vi fik morgenmad og hoppede i de store surferbølger der er ved denne kyststrækning. Efter nogle timer gik vi en laaang tur, ifølge pigerne, omkring pynten for at se stranden på den anden side. Her så vi en samling stupide russere stå og løfte en sagesløs havskildpadde, de red på den og holdte fast i dens arme/vinger. Vi kunne ikke gøre noget, andet end at sende et ondt blik og lidt ryst med hovedet. Jeg tror faktisk at verden ville blive et bedre sted, hvis Rusland blev lavet om til National Park Russia. Hovedattraktionen er selvfølgelig en vodkastiv russer, der voldtager geder og stjæler kvinder.

Her har været overskyet i dag, men det har været en yderst behagelig temperatur.

I morgen, efter morgenmaden, skal pigerne og jeg have en surferlektion. Det er vi spændte på om vi kan finde ud af. Vi gør det om morgenen fordi bølgerne bliver større i løbet af dagen.

Men Hikkaduwa er et godt sted og stranden er fin. Til morgen hjalp vi, og en del andre turister, med at trække net ind. En sjov oplevelse. Desværre for fiskerne var der ikke meget i nettet, men de trak bare på skuldrene og arbejdede videre.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.