www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Mirissa, Sri Lanka – fredag d. 25/12 2015 – Dag 24 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Fri, December 25, 2015 12:05:00

Glædelig jul til Sri Lanka og til Danmark igen igen.

Vi vågnede i nat, eller omkring midnat ved noget værre spektakel. Jeg spurgte i morges den flinke tjener og han fortalte, at det var nogle skøre indere, der ville banke manageren for hotellet. Fordi deres aircondition ikke virkede. Det var heldigvis ikke kommet så vidt, men der var en lidt underlig stemning omkring morgenbuffeten.

Nå, men det er den sidste hele dag i Mirissa og det er helt vemodigt at skulle sige farvel til dette superhyggelige sted. De har virkelig været flinke og vi har haft vores egen strand. Eller tæt på.

Vi fik en Roti igen i dag og tog til den store Mirissa beach. Den kan pigerne godt lide. Vi lejede waveboards til alle tre og de muntrede sig og fik vandtæsk og sand alle steder. Så nu er alle mand (læs: piger) trætte.

I morgen tager vi til vores sidste stop inden hjemrejse til Danmark. Vi skal til Hikkaduwa, som ligger nær Galle (udtales: Gawl). Inden vi lander på vores nye hotel i morgen, gør vi et enkelt stop ved en turtlefarm (skildpaddefarm). Det glæder vi os til at se.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.