www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Mirissa, Sri Lanka – torsdag d. 24/12 2015 – Dag 23 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Thu, December 24, 2015 16:38:11

Så kom juleaftensdag og dermed også juleaften. Vi har glædet os til at pakke hinandens gaver op og startede dagen med en enkelt pakke. Som vi plejer.

I dag måtte pigerne bestemme hvad vi skulle spise og hvor vi skulle spise. Så efter dagens badning, tog vi til en ”italiensk” restaurant, hvor vi kunne få en pizza. Pizzaen var god, dog en kende til den salte side. Men salt er efter sigende godt til væskebalancen, eller noget.

Efter pizzaen ville pigerne have dessert på et Lavazza coffee hus. Endnu en kop god kaffe til fatter, islatte til mutter og pigerne fik jordbærmilkshakes og kage.

Efter madorgiet tog vi til Mirissa strand og pigerne badede det meste af eftermiddagen. Virkeligt rart at have fået så store børn, at Malene og jeg bare kan sidde på stranden og kigge på.

Da vi kom tilbage tog vi et bad og gjorde klar til gaverne. Virkelig gode og mange gaver.

Da vi havde fået gaver gik vi i restauranten og fik dessert.

I Sri Lanka er det fuldmånedag. Det er en slags helligdag, hvor flere butikker har lukket og de tager til templerne og fejrer det.

I Sri Lanka fejrer de jul den 25/12, så vi er lige en dag forud. Men så fejrer vi den bare to gange.
Rigtig glædelig jul til alle.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.