www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Mirissa, Sri Lanka – tirsdag d. 22/12 2015 – Dag 21 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Tue, December 22, 2015 11:45:01


Afsted kl. 06.30. Vi skal på hval- og delfin safari. Vi blev hentet i Jeep og kørt til Mirissa havn. Her var allerede godt gang i sælgere og de handlende. Vi fandt vores båd. Sashimi hed hun, det samme navn som sushipusheren på Skovvejen.

Vi var tre grupper/familier af mennesker afsted, på denne store båd, så vi havde masser af plads. Vi valgte alle øverste dæk pga. den bedste udsigt. Så gik færgen fra land og vi kom hjem igen fire en halv time senere. I den tid fik vi oplevet delfiner og så flere hvaler. Vi fik dog ikke set den klassiske hvalhale forsvinde ned i havet. Men vi fik set en masse, som ingen af os havde oplevet før. En rigtig god tur for alle.

Da vi kom hjem fik vi meget sen morgenmad og tog en tiltrængt dukkert i havet. Pigerne var med ude at snorkle og de fik set en skildpadde i dag. Malene og jeg tog et par ture efterfølgende og fik set 6 skildpadder. Mirissa er et godt sted, hvis man vil se en havskildpadde. Tak hav.
Det nederste billede, er et billede af en pilrokke. Den var 15 meter fra land. Jeg tog billedet i behørig afstand, så jeg ikke lavede en Steve Irwin.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.