www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Mirissa, Sri Lanka – mandag d. 21/12 2015 – Dag 20 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Mon, December 21, 2015 12:23:43


Fin morgenmad på hotellet. Det er altid lidt spændende, hvad de nye steder har at byde på. Bagefter ville vi ud at svømme og snorkle. Havet er 25 meter fra vores værelse, så der er ingen undskyldninger. Først i, sammen med pigerne og derefter tog Malene og jeg en tur selv. Vi ville lige ud at se lidt koraller og fisk. Lige med ét nappede Malene mig og ved siden af os kom en havskildpadde svømmende. Endelig! Vi svømmede efter den i et stykke tid, hvilket billederne måske også vidner om. Da vi kom tilbage, til pigerne, var vi helt høje over, at have set og svømmet med en havskildpadde. I morgen prøver vi igen og pigerne skal med.

Vi tog til Mirissa centrum og fik købt de sidste julegaver til hinanden. Vi fik en Rotti (en slags madpandekage) med daal (chili og karry krydret linsesnask – megagodt) og en frisklavet ananasjuice. De putter salt i deres juices hernede. Lidt underligt, men faktisk ok. Pigerne vil hellere have sukker frem for salt.

Bagefter tog vi til den store turiststrand i Mirissa og blev med ét rigtig glade for vores ”egen” strand. Men nu er stranden set og vi kan vinge den af.

I aften skal vi have friskfanget white butterfish med ris og nudler.

I morgen tidlig kl. 06.30 bliver vi hentet og så skal vi på delfin og hvalsafari. Bare rolig, der er redningsveste ombord. Men kryds gerne fingre for at vi får set en hale eller to.

Ps. Det øverste billede har fået lidt mere liv igennem Photoshop.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.