www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Tangalle, Sri Lanka – søndag d. 13/12 2015 – Dag 12 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Sun, December 13, 2015 12:38:23

Aaaaah, hvilket et dejligt sted at vågne. Hotel Eva Lankas lagner, hovedpuder, senge er virkelig gode og med aircondition går alt op i en højere enhed. Alle pigerne har fået en seng hver og vi har fået en dobbeltseng. Det er luksus. God morgenmad med højreomservering og fire slags æg: omelet, spejlet, scrambled eller kogt. Selvfølgelig toast, men denne gang var der også et lille stykke kage med.

Omgivelserne er virkelige fine og meget behagelige at være en del af. Der er en god atmosfære på hotellet og da vi først rejser herfra d. 20/12 er det heldigt, at her er godt at være.

Desværre er Dagmar og Asta blevet lidt syge over natten og kaster lidt op i dag, men vi håber at det er bedre i morgen. De har i hvert fald valgt det bedste sted til at være syge på. Det havde ikke været rart på krybtoilettet.

Til morgenmaden mødte vi et andet dansk par med to børn. De skal lige som os rejse en måned. De er rigtig flinke og børnene kommer godt ud af det sammen.

I dag har vi for første gang badet og daset – sådan rigtig. Det er tiltrængt for alle parter. Vi sætter virkelig stor pris på havet og stranden. På stranden er der et lille sted, en slags café, bygget af trærester og med palmetag. Der spiste vi vores frokost i dag sammen med den anden familie. Rigtig hyggeligt og superlækker fisk, ris og pasta.

Resten af dagen går vist med syge unger og med at læse og langt om længe få opdateret bloggen.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.