www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Sigiriya, Sri Lanka - lørdag d. 5/12 2015 – Dag 4 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Sat, December 05, 2015 13:18:53

Så fik vi pakket og kom af sted fra ninjaen, den lydløse morgenmadsmand. Vi fik sagt pænt farvel og lettede i en Nissan Kæmpekasse. Fem timer på veje der får tårer frem i enhver asfaltarbejders øjne. Det er imponerende kørsel som de Sri Lankanske køretøjer bliver udsat for. Så på med selen og en lille bøn til hvem der end vil hjælpe. De kører stærkt og tæt. Ind og ud mellem hinanden, men med en forståelse og hensyntagen til hinanden. Det fungerer.

Lidt ris info: Ris dyrkes og høstes ca. 3 -4 gange om året og der er to sorter i Sri Lanka, hvide og røde ris. De er klassificeret i fem kategorier. Selve risplanten gror i vand og risen kommer ligesom frø på en solsikke – bare uden solsikke.

Vi fandt vores nye sted – Sinhagiri Villa. Et meget smukt beliggende familiehotel, med den fineste have og mulighed for påfugle. Vi har udsigt til Lions rock (Sigiriya Rock), hvilken vi skal op på i morgen. Den ligger 10 minutters gang fra vores hotel. I Negombo havde vi et hus med tre værelser. Her har vi to dobbeltsenge, så det bliver ligesom når vi camperer – herligt.

Vi har lige været henne for foden af Sigiriya Rock og der er ikke langt. Gæt engang hvem der var dagens vinder af et abeoverfald? Nemlig, Asta. Hun havde lige fået en is og det kan aber åbenbart godt lide. Så der kom én , to og lige pludselig var der 15 aber rundt om os. Rimelig røveriske og ligeglade med en stakkels isglad pige fra Danmark – så isen måtte i grøften.

Beklager at der mangler lidt billeder - men internettet er ikke toptunet.
Nu med lidt billeder, dog uden påfugle - men HAR set dem!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.