www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Captain Morgan og Blue Lagoon

Malta 2019Posted by Mads Stavnsbo Fri, July 19, 2019 20:17:15
Fredag d. 19/7. Malta - dag 7.

Så er vi hjemme efter en sindsoprivende oplevelse - eller rettere, der er en grund til at at vi har det bedst med øde strande. Vi oplevede turismen fra sin knap så kønne side, da vi steg ombord på Europa II. Et af Captain Morgans mange skibe. Skibene kan rumme 2-300 mennesker og sejler i pendulfart til turistmagneterne Gozo, Comino og Blue Lagoon. Vi ville opleve Blue Lagoon og blev hentet kl. 9.00 i morges. Da vi ankom til mønstring stod der satme mange mennesker. Vi steg ombord og alt forløb fint, gratis drikkevarer og en let buffet.
Vi ankom til Blue Lagoon, sammen med tusindvis af andre vandhunde. Vi fandt et lille stykke klippe i vandet som vi kunne have vores ting på. Vores ting på sådanne ture består oftest af et kamera, 5 mobiltelefoner, et undervandskamera (GoPro), 5 svømmemasker, 5 snorkler, 5 badehåndklæder, plus diverse. Så vi fylder lidt i landskabet. Heldigvis har vi i år en stor rygsæk med - det hjælper når vi er på tur eller skal handle.
Nå, men bade, bade, bade og så kunne vi købe en jeeptur til en roligere strand. Den takkede vi ja til og havde en god time i ro og fred, før turen atter gik hjemad med festfærgen.
Så er det prøvet!
Da vi ankom nåede vi lige en sandwich før vi gik hjem - nu er vi trætte...
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.