www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Sejltur omkring øen Krk - som udtales Kørk.

Kroatien 2018Posted by Mads Stavnsbo Fri, July 13, 2018 22:35:29
Krk, d. 13/7 - 2018.

I dag har vi sejlet det meste af dagen, nærmere bestemt fra klokken 11.00 til klokken 17.30-ish. Vi fik nogle rigtig gode pladser og forlod dem kun når vi skulle ind på de små "hemmelige" strande som turen bød på. Vandet hernede er virkelig lækkert og klart. Vi var inde i en grotte med lille strand. Heldigvis ikke på niveau med den den i Thailand - altså den med de 12 fodbolddrenge. Denne her var 25 meter lang og meget turistvenlig. Vi fodrede måger, mange måger som boede på en måge-ø. Skipperen uddelte fisk og brød som vi kunne fodre med fra skibet, hvilket resulterede i, at mågerne kom flyvende og snappede maddingen fra vores hænder. Sjovt!
Pigerne hoppede i fra båden, hvilket var ret sejt og sjovt. Det var selvfølgelig en tyk tysker, der kunne lave de største vandbomber.
Til aften fik vi en lækker kebab og efterfølgende tog vi på torvet, hvor der var international danse og musik opvisning. Der var grupper fra Taiwan, Ireland, Letland, Estland og mange flere. 3 numre og så skiftede de. Godt koncept. Vi var mest til irsk riverdance.
  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post93