www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Første hele dag i Kroatien

Kroatien 2017Posted by Mads Stavnsbo Wed, July 05, 2017 20:39:12
Kastel Sucurac, Kroatien 05-07-2017
Vi havde store planer om at skulle stå tidligt op. Faktisk allerede klokken 06.00, så vi kunne stå klar til butikkerne åbnede. Kl 09.10 vågnede vi ved at Asta skrumlede rundt. Vores værelse var dejlig mørkt på grund af skodderne som er foran vinduerne. Så ingen havde registreret at det var blevet dag. Vi stod op og handlede ind i det lokale supermarked, samt hos de lokale som solgte lækre tomater og andre lækre råvarer. Vi kom hjem og fik scramled egg, pølse, brød, youghurt, juice og kaffe. Alt det blev indtaget på vores dejlige terrasse som vi er meget glade for.
Vi har været på stranden og er alle blevet lidt røde i kanten på trods af faktor 30. Vi tog hjem for at holde siesta ved middagstid og derefter gik vi på byvandring. Det er virkelig en smuk gammel by, hvor nogle af bygningerne er fra 1392. Der står et klokketårn fra 1600-tallet, hvor resten, altså den tilhørende kirke, blev bombet af det allierede under 2. verdenskrig. Nærmere bestemt i 1943. På klokketårnet er der en mindeplade hvor navnene på de faldne står. Byen minder mest af alt om scener fra en middelalderfilm eller Game of Thrones (der ER filmet flere af scenerne fra Game of Thrones i Kroatien). Vi spiste aftensmad på Kroatisk manér - Gullash. Alle kunne lide det, men Asta og Dagmar havde på forhånd valgt en sandwich. Næste gang har de lovet ikke at være så kræsne.
I morgen regner vi med at tage bussen til Trogir, hvor de efter sigende skulle have en lækker sandstrand. Lige nu sidder Malene og pigerne og spiller 500 og så er det vist snart godnat. Vi glæder os allerede til morgenmad på terrassen.
  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post65