www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Kroatien here we come..

Kroatien 2017Posted by Mads Stavnsbo Tue, July 04, 2017 16:04:59
Hamborg, Tyskland - 04-07-2017

Så blev det sommerferie og vi har valgt at tage udenlands i år. Valget faldt på Kroatien fordi der er varmt og rent økonomisk passer priserne til vores indtægt (læs: flere is for færre penge).
Vi sidder i dette øjeblik og venter i Hamborg lufthavn og er spændte på at komme afsted. Klokken er 16.00 og vi har været her siden middag. Vi kørte hjemmefra kl 07.00 fordi vi var bange for at blive fanget i motorvejsarbejde = timelange køer.
Men ingen køer til os - heldigvis! Vi har parkeret bilen et sted som hedder Park Point og vi troede at Volli blev låst inde, men nej, der var ikke plads til Volli som må overnatte i det fri, dog bag hegn og med kameraovervågning. Der var taxaordning fra parkering til lufthavn og det virkede rigtig fint, bortset fra at taxamanden var en smule distræt.
Vi kan godt mærke at pigerne er blevet store og er blevet rigtig gode til ventetiderne som vi byder dem. De er gode til at rejse og tager tingene ganske afslappet. Nu skal vi tjekke ind og jeg skriver videre når vi lander i Split som vi skal bo i den første uge.

Kastel Sucurac, Kroatien - 04-07-2017
Så er vi fremme i den lejlighed hvor vi skal bo i den næste uge. Et virkelig lækkert sted som kun adskiller os og havet med en lille vej. Malene har været heldig med sin booking - igen. Vi ankom en time senere end vi havde regnet med på grund af at vores fly var en time forsinket. Selvfølgelig lidt ærgerligt, men den time gik okay hurtigt. Vi blev mødt af Marina som ejer lejligheden og selv bor nedenunder os. Nu er vi her og har kun set omgivelserne ved skumringstid og det tegner til at blive en forrygende uge. Vi har en stor tagterrasse med bord, stole og hængesofa med havkig. Hvis vi kigger til venstre i morgen tidlig kommer vi til at opleve solopgangen. Vi glæder os til at besøge de lokale supermarkeder i morgen og jeg sidder og glæder mig til æg, solmodne tomater, brød og frisklavet kaffe på terrassen.


  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post64