www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Tangalle, Sri Lanka – onsdag d. 16/12 2015 – Dag 15 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Wed, December 16, 2015 14:19:01

I nat vågnede Alma, fordi det dryppede fra loftet og ned i hendes seng. Vi har haft et meget voldsomt tordenvejr med lyn og regn. Man kunne knap nå at tælle til to kasser øl, før braget kom. Det er det vildeste tordenvejr, som jeg til dato har oplevet. Det var vanvittigt høje drøn. Uden at lyve, så rystede vinduerne i huset. Vild ting.

Vi stod op og Almas heksemedicin lader til at virke. Heldigvis.

Det har været gråvejr det meste af dagen, så vi har taget den med ro. Der er dukket lidt flere rejsende op på hotellet, men det er ikke voldsomt mærkbart. Vi blev lidt rastløse over middag og besluttede at se havnen i Tangalle. Det var en god tuktuktur. Vi kører i to tuktukker i karavane pga. at vi er fem. Trafikken i Sri Lanka lærer jeg aldrig at holde af. I særdeleshed er busserne de rene psykopater, fordi de kæmper om at komme først frem til kunderne i vejsiden. Dyt og pedalen i bund.

Havnen var en god oplevelse og vi så en masse fine gamle fiskekuttere og mænd der handlede med deres fangst. Efter havnen fandt vi et sted at spise, og derefter tog vi i supermarked og provianterede.

Til aften tog pigerne en aftendukkert i poolen og snart er de klar til at hoppe i seng. Solen er væk kl. 18.00 og vi er blevet lidt nogle gamle høns under dette ferieophold. Vi følger solen, tidligt op og tidligt i seng.

PS. Hvis du én gang har fodret et egern, så har du en ven for livet.
PPS. Hvis du glemmer et stykke pølse, som egentligt var til eremitkrebsen Zita, så har du myrer på terrassen.

  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post48