www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Tangalle, Sri Lanka – lørdag d. 12/12 2015 – Dag 11 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Sun, December 13, 2015 12:37:06

Så skulle vi prøve safari i Sri Lanka. Uret ringede 05.10 og ud sprang vi alle friske – eller næsten friske. Vi tog af sted med en morgenkurv, som de flinke mennesker på Camp Teru havde pakket til os. Da vi holdte i køen og skulle ind fandt jeg ud af, at min tegnebog var tom? Vi havde lige hævet en masse penge og nu var de væk?! Der måtte have været én inde og negle vores penge, mens vi sov. Øv, men heldigvis har vi ikke hørt eller set noget og pigerne virkede nærmest ligeglade. Dette er årsagen til, at vi allerede er i Tangalle. Vi havde fået nok friluftsovning efter ét døgn. Der var endvidere rigtig mange kryb, som vi godt kunne undvære til aftentoilettet. Nå, men tilbage til safarien. Den var god. Vi fik set en masse fugle, krokodiller, fugle, bøfler, fugle, leguaner, fugle, fugle, fugle og endelig fik vi set elefanter. Vi havde næsten mistet håbet, men så på den sidste strækning lykkedes det. Dejlig tur, men megabumpende var det. Da vi spiste vores morgenmad, var der alt for meget. Så vi spurgte vores safarichauffør og de ikke ville have resten. Så var der fest. Pludselig stod 10 sultne chauffører og guffede resten af vores morgenmad. De smilede og vinkede og vi fik billige point.

Efter safarien tog vi tilbage til vores hotel eller camp. Vi fortalte, at vi ville tjekke ud pga. nattens tyveri. De var meget kede af situationen og uforstående over det der var sket i nattens mørke. Jeg fik bossens boss i røret og han spurgte om jeg ville anmelde det til politiet og sætte en efterforskning igang – jeg takkede nej. Vi har efterhånden fundet ud af, hvor korrupt politiet i Sri Lanka er. Vi ville bare videre.

Nu er vi ankommet til Hotel Eva Lanka. Et hotel i meget fin stil og sikkert alt for dyrt til os. Men vi tager chancen. Til aftensmaden havde vi, Malene og jeg, bestilt lidt seafood. Ind kom et kæmpefad med tunbøffer, krabber, krebs, blæksprutte og rejer, kæmperejer. Men der er pools og tæt til en lækker strand. Det skal nok gå.
  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post44