www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Ella, Sri Lanka – torsdag d. 10/12 2015 – Dag 9 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Thu, December 10, 2015 13:12:49

Tidligt op og opleve Ella by, by morning. Vi skulle til Little Adams Peak. En udsigtspost og klippe. Vi stod desværre op til regnvejr. Det regner en del heroppe i bjergene. Her hvor vi bor, er vi 1100 meter over havets overflade. På turen hertil, var vi oppe på 3900 meter over havets overflade. Så Himmelbjerget er ikke så vildt som vi gik og troede. Vi nåede til tops, dog drivvåde. Vi håbede på opklaring, men den kom først til eftermiddag. Men vissevasse. Vi tog turen i stiv arm og pigerne lod sig ikke påvirke af den silende regn. Heldigvis har vi varmen med os. Der var en virkelig smuk udsigt fra toppen og der var den klassiske sten, som man kun sidde på, dog med et meget stort frit fald under sig. Så det havde ingen af os lyst til. På vej op (og ned) gik vi forbi themarker og theplukkere. De knokler virkelig for føden – det gør alle i Sri Lanka.

På vej ned igen gjorde vi stop på et hotel der hedder 98 Acres. Et meget fint sted, næsten for fint til fem regnvåde jyder, som blot ville have the og Cola.

Da vi kom tilbage til Tea Garden Hotel, bød chancen sig for, at fatter kunne prøve en omgang ayurvedisk massage. Det er en traditionel massageform og meget behagelig. Jeg fik en time for 100 danske kroner eller 2000 Rupees.

Efter det, indhentede jeg pigerne og så var der dømt drivertid i Ella.

I morgen er der afgang til Yala naturreservat. Det glæder vi os alle til. I reservatet er der mulighed for at opleve elefanter, bjørne, hyæner, krokodiller, leoparder og mange andre dyr. Vi krydser fingre for at se lidt af hvert.

Ella Har været en fin lille by at være i. Vores tre dage har været meget passende og nu glæder vi os til at se noget mere af Sri Lanka.

  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post42