www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Ella, Sri Lanka - onsdag d. 9/12 2015 – Dag 8 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Wed, December 09, 2015 16:10:09

Tillykke til mormor Inger fra alle os i Sri Lanka. Vi har fejret mormor Ingers fødselsdag med shopping, en bustur til Rawana Falls - et kæmpe vandfald, set Ella togstation og en tur på det lokale frugt og grønt marked. Selvfølgelig har vi også fejret mormor Inger med milkshake og kage. Tillykke fra alle os.

Busturen var fanme tosset. De er virkelig ikke raske, med de hastigheder de presser sådan en bunke jern op på. Ind og ud af hårnålesving og en dytten i uendeligheder. Herlig tur, faktisk. Det var godt at prøve og pigerne var fuldstændig ligeglade med at sidde tæt og ræse derudaf. Vandfaldet var virkelig flot. Vi havde taget badetøj med, fordi vi havde fået at vide, at man kunne bade på et af vandfaldsplateauerne. Men nej, de havde taget fusen på os – vi skulle i hvert fald ikke op af den ufremkommelige vej. Næ, nej.

Hvad shopping angår, har vi trukket et navn hver og har fået 1000 rupees. 1000 rupees er 50 danske kroner. Det navn, som vi hver især har trukket, skal vi købe en julegave til. God spas.  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post41