www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Negombo, Sri Lanka - fredag d. 4/12 2015 – Dag 3 i Sri Lanka

Sri Lanka december 2015Posted by Mads Stavnsbo Fri, December 04, 2015 15:54:34

Kl. 05.15 blev vi vækket af Haddaway (læs: vækkeur). Udenfor stod vores Tuktuks klar, samt morgenmadsmanden for at pege os ind i køretøjerne. Alma, Asta og Malene i den ene og Dagmar og jeg i den anden. Afsted det gik i den mørke og lune morgenstund. Vi ankom til fishmarked, hvor mange lokale sælgere og handlende allerede var i fuld gang. Markedet starter kl. 03.00 og slutter ca. kl. 07.00. Vi var der kl. 05.45 og nåede at opleve en masse forskellige fisk, tun og hajer. Derudover var der alt i blæksprutter og skaldyr. Asta nåede at træde et stykke fisk ind sine sandaler og vi andre gik rundt i en blanding af fiskeblod og smeltevand fra is. Efter vi havde set det hele vendte vi tilbage til huset. Samtidig begyndte regnen, som har været en fast følgesvend hele dagen. Da vi kom hjem tog vi en lur og endnu engang blev vi pinligt berørt over vores opførsel overfor morgenmadsmanden. Vi havde aftalt morgenmad kl. 09.00, men sov vist lidt over os. Ved et tilfælde var Alma oppe og så manden sidde ude på terrassen. Hun lukkede ham ind og vi fik morgenmad. Vi har dovnet en del i dag pga. regn, så da opholdet kom til eftermiddag gik vi en sidste tur i lokalområdet. Vi var til et lille julemarked og nede at sige farvel til stranden. Negombos strand er nok ikke den bedste strand vi kommer til at møde, men Negombo har været et godt sted at starte og få skuldrende ned.

Vi er desværre i tvivl om vores togtur fra Kandy til Ella kan lade sig gøre, fordi vi skulle have booket i bedre tid. Men vi har nogle følere ude og ellers skal vi nok komme frem på anden vis.

Til aften kom morgenmadsmanden sammen sin lille datter på 6 år. Asta og pigen legede en halv times tid og de voksne prøvede at snakke. Morgenmadsmandens engelsk er ikke det bedste, men det var hyggeligt at få besøg af en lokal.

I morgen går turen videre til Sigiriya og turen dertil foregår i en bil med chauffør som vi har booket. Internettet er ikke det bedste i dag, så derfor måtte jeg vente lidt med at opdatere bloggen.

I Negombo er der mange små hyggelige supermarkeder og bagere – det eneste man behøver er et skur og vupti har man en blomstrende butik.

Her er rart!

  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post36