www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Thailand, Koh Mook – dag 18.

Thailand februar 2014Posted by Mads Stavnsbo Sun, February 23, 2014 15:32:24

D. 23/2 2014

I dag var det flyttedag. Vi skulle fra TV2 Charlie Resort/Skandinavien og om til det nogenlunde oprindelige Thailand. Pawapi Resort. Nun, som vores søde receptionist hedder, var lidt forundret over hvor mange mennesker vi egentlig var og hun lavede en tys tys aftale med os. Heldige os, for vi fik et større og bedre hus til de samme penge som vi skulle have givet for det oprindelige. Megaheldigt for os at vi kom på dette tidspunkt, for hvis vi var kommet senere i dag havde vi ikke haft muligheden. Turen fra Charlie Resort og til Pawapi foregik i to sidevognmotorcykler der kæmpede sig igennem landskabet med henholdsvis 2 og 3 hærdebrede vikinger og deres bagage ombord – Man vækker en kende opsigt med 193 cm i en sidevogn, men pyt – det er hyggelig transport og bedre en tivoli.

Vi har udforsket vores nye område og luret i de lokale butikker. Til frokost spiste vi på ”Team Restaurant” – fin knejpe med lyserøde vægge og mintgrønne plastikstole. Under maden kom 8 ældre lokale i deres fineste pus – damerne med paraply og mændene med hat. Det mindede om en søndagsmiddag og var det hyggeligt at være vidne til deres latter og pludren.


Til aften mødtes vi med familien fra Fredensborg og tog til the village (de lokale) og spiste god mad i blæsevejr – men så har vi også prøvet det.

På vej hjem var vi lige ved at blive ramt af en palmegren der drattede ned fra oven – temmeligt stort chok, men heldigvis ingen tilskadekomne.  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post24