www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Thailand, Koh Kradan – dag 15.

Thailand februar 2014Posted by Mads Stavnsbo Sat, February 22, 2014 14:51:42

D. 20/2 2014

I dag skulle vi så for alvor prøve det ih og åh så dejlige koralvand omkring ”vores” lille ø. Vi havde hyret en longtailboat ”Hop(e) of life” med store cannabisblade malet hen ad siderne. Kaptajnen, der kunne lidt engelsk, bar cowboyhat og var ét stort intetanende smil. Han serverede frisk papaya –der smager af bræk og det der er værre.. men flink var kaptajnen. Han sejlede os rundt om øen og vi havde fire snorklestop som vi dyrkede i stor stil sammen med familien fra Fredensborg.

Før koralturen kl. 13.30 havde vi været lidt ”off-piste” i den lokale jungle. Asta og jeg var de eneste der havde fodtøj på og det var måske ikke det smarteste udstyr til en jungleafstikker, men vi klarede den da. Selvom vi halvvejs, det vil sige Asta næsten trådte på en mega stor skolopender, der selvfølgelig nåede at stikke af før vi andre så den. Ud fra hendes reaktion og beskrivelse var det bestemt ikke noget hun havde fundet på! VI skal lige have googlet en orange skolopender med hjerteformet mønster hen ad ryggen.

Til aften fik vi rigtig god BBQ fisk sammen med Fredensborg folkene og i morgen drager vi videre til Koh Mook/Muk. Vi er på kanten af vores comfortzone, da vi endnu ikke har noget at bo i… Men det håber vi at vi finder.


  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post21