www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Thailand, Koh Kradan – dag 14. Fluernes og stjernernes ø

Thailand februar 2014Posted by Mads Stavnsbo Sat, February 22, 2014 14:49:22
D. 19/2 2014

Efter endt morgenmad tog vi til sydspidsen af øen for at snorkle, her var fint. På vejen hjem stødte vi på en masse japanere i redningsveste. De var på tur i dobbeltdækkerfærge – mega kikset , men også sjovt med næsten fuldt påklædte mennesker i redningsvest – på en halv meters dybde.

Vi tog til øens udsigtspost som krævede et barn i hvert hånd – lidt for spændende og meget langt at falde hvis uheldet havde været ude.


Så skulle vi spise og sad på den gode Paradise Lost (som den hedder). Tjeneren, en ung dreng var lidt glemsom og varmeramt og prikken over i´et var da vi bestilte 3 chokoladeis, så kom han tilbage med 3 vaniljeis.

Så skulle der bades igen og efter det havde danskerne snitteværksted. Morten havde åbenbart for vane at lave et skib når tiden bød sig på deres rejser – det smittede. (tak for inspiration). Vi spiste aftensmad med Morten, Michala, Bertram og Karla og kom hjem til turens største edderkop – den var edderrøvme klam og var på størrelse med Astas hånd. Pigerne var helt opløste af skræk og jeg skulle klaske den. Desværre lever den et eller andet sted derude – endnu.. For at det ikke skulle være nok, så kom der en adræt kakkelak spankulerende på væggen bagefter.. Jo, Thailand er herlig.

  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post20