www.almapalma.dk

www.almapalma.dk

Tur med en tourbus - Hop af og hop på.

Malta 2019Posted by Mads Stavnsbo Wed, July 17, 2019 20:27:17
Onsdag d. 17/7. Malta - dag 6.

I dag satte vi vækkeuret, så vi kunne komme op og gøre os klar til at tage med tourbussen/turistbussen rundt i den sydlige halvdel af Malta. Vi var i god tid og kunne lige nu en kop kaffe og nyde morgenstemningen på vores lokale kirkeplads.
Første stop var den fine fiskerby Marsaxlokk, som i solen virkelig var fin og farvestrålende. Der var boder, mad og en herlig vandmaskine der kun fylde vores flasker med vand med brus. Malene fik dog puttet rigelig med penge i, så vi kunne forsyne samtlige turister med vand. Vi mødte også isbilen Mr. Whippy, der ligesom brødbilen på Sri Lanka, spiller god musik. Det kan Hjem-Is godt lære lidt af.
Derefter gik turen til Birzebbuga - Pretty Bay. En meget lækker sandstrand med dejligt badevand. Nu er vi alle godt røde på trods af gentagne gange faktor 50!
Efter Pretty Bay steg vi atter på bussen (den kørte ca. en gang i timen) og kørte mod Blue Grotto, den blå grotte. Vi fik ikke set grotten, men badede og snorklede mellem nogle klipper.
Nu gik turen hjemad og bussens sidste stop var i Valletta, hvor vi tog en af de hyggelige vandtaxaer hjem. Norwegian Jade, et krydstogtskib lå for anker og det var lidt vildt at sejle forbi sådan en jernkæmpe.
Nu ligger Dagmar og Asta og puster ud, og Alma og Malene er ude at købe ind til morgenmaden. En god dag i Malta.






  • Comments(0)//www.almapalma.dk/#post106